FitChris     Brouwerijstraat 19     4751 JL Oud Gastel     Tel: 06-44747755     info@fitchris.nl

Vergoeding zorgverzekering


FitChris is speciaal voor jou aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten). Door dit lidmaatschap worden consulten voor clienten (gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Klik om de uitgebreide voorwaarden per verzekeraar te bekijken.

Zorgverzekeraars die niet vermeld worden in het overzicht

Ook bij andere zorgverzekeraars bestaat er steeds vaker de mogelijkheid om voor € 100 tot € 250 te declareren op het gebied van overgewicht. In aanvullende pakketten vergoeden sommige zorgverzekeraars de kosten van de gewichtsconsulent in het kader van preventie. Vraag je zorgverzekeraar wat op jouw polis van toepassing is. Vraag of zoek naar vergoedingen gewichtsconsulent, voedingsadvies, voedingsvoorlichting, preventie cursussen om te weten te komen wat voor jou geldt.

Let op!

Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum. Indien je dit bereikt hebt in een jaar, wordt er geen vergoeding meer gegeven. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering heeft geen invloed op je eigen risico. Vergoeding geschiedt vanuit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de exacte vergoedingen kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar.