FitChris     Brouwerijstraat 19     4751 JL Oud Gastel     Tel: 06-44747755     info@fitchris.nl

Succesverhalen 


Blij DE stap te hebben genomen ...

Hoe zal ik eens beginnen, schrijven is niet iets wat ik dagelijks doe. Toch ga ik proberen om iets op papier te zetten waaruit zal blijken hoe het mogelijk is om op een gezonde verantwoorde manier kilo’s te  verliezen zonder honger te leiden. Dat ik dit niet alleen kon was me wel duidelijk anders was het al lang gebeurt, ik zocht hulp en heb die gevonden bij FitChris. Daar ik Christian al kende was voor mij de drempel misschien wat lager omdat ik al wist dat wat hij doet , hij doet met heel veel enthousiasme en inzet. Toch viel het niet mee om de confrontatie met de weegschaal aan te gaan maar wat moet moet!!! Na de weging wist ik 1 ding heel zeker ik wil er voor gaan. Na een heldere uitleg van wat er allemaal mogelijk is ben ik er tegen aan gegaan met een duidelijk doel voor ogen, gewicht verliezen en me weer gezond en fit voelen. Spannend allemaal….maar met de week menu’s, opbeurende appjes , sporten is het me gelukt om in 12 weken 15 kilo af te vallen. Ik ben supertrots op mezelf maar ben me ook bewust dat ik mijn einddoel nog niet heb bereikt. Dat ga ik nu proberen met Fitchris op de achtergrond in plaats van op de voorgrond. Hij laat me zeer zeker niet los en dat geeft me een fijn gevoel. Ik wil hiermee andere mensen inspireren om ook de moedige stap te zetten naar  een gezond, lekker en mooi leven!!!

Bedankt Christian,

Met vriendelijke en vrolijke groet Petra Wierikx

Geen honger en toch afvallen ... 

Wat sceptisch begon ik aan het programma bij Fit Chris. Mijn doelstelling: bloedsuikerspiegel omlaag brengen en 5 kilo afvallen, omdat mijn BMI te hoog was. Ik dacht echt dat wordt natuurlijk niks, want ik heb altijd honger en ben snel moe. 

Het tegendeel bleek waar...........Al snel merkte ik door bijna geen suiker te nemen, dat ik veel meer energie had, en ik kon het bijna niet geloven..........ik had ook niet zo’n hongergevoel.

Dit kwam door de super begeleiding van Chris, hij gaf goede voedingsschema s , waarbij ik het tussendoortje niet moest vergeten, en daardoor ook geen honger had. Mijn eet patroon is drastisch gewijzigd....ik eet nu veel gevarieerder en gezonder, en niet alleen maar het broodje met kaas. Chris is zo super enthousiast, dat je echt wel je best gaat doen, en hij geeft iedere keer ook goede tips mee. Nu 6 weken later ben ik dolgelukkig....ik ben niet meer moe, en ben 5 kilo afgevallen en eet veel gezonder.

Ik kan echt iedereen aanraden om bij Chris een cursus te volgen !!!!Chris bedankt !!!!!

Groetjes Jacqueline Huijsmans

Gewichtsbegeleiding bij FitChris

Na jarenlange diëten en snoepverslaving heb ik nu eindelijk de juiste begeleiding gevonden bij FitChris.

Door te praten en bewustwording wat snoep en suikers met je doen ben ik eindelijk op de goede weg.
Het gaat niet hard maar met 1 pond per week ben ik tevreden.
 
Ik voel me beter en zit lekkerder in mijn vel en een maatje minder is ook fijn.
Je weet precies wat je mag eten vandaag dmv een weekmenu en je hebt geen honger of trek.
Soms iets lekker tussendoor moet kunnen maar daarna weer streng voor je zelf.
Ik ben heel tevreden en ik raad het dan ook een ieder aan, want als ik het kan dan kan iedereen het.

DOEN

Grt Marleen

Voel me superrrrrrrr...

Iedereen weet dat ieder pondje door het mondje gaat, ook ik. Bij FitChris krijg je, in tegenstelling tot andere instanties, niet te horen wat je allemaal NIET mag. Eigenlijk mag je alles, als je maar bewuste keuzes maakt. In het begin best intensief, je moet alles opschrijven wat je eet maar ook hoe laat, met wie je bent en hoe je stemming is. Maar dit werkt!!! Inmiddels heb ik een prima ritme en ook al gaat het weleens mis (heb een erg leuk leven, waar regelmatig een uitje of etentje in voorkomt) ik pak toch telkens de draad weer op. En dan de recepten die je iedere keer krijgt, er staan er diverse met regelmaat bij ons op het menu. Ik ben 6,5 kilo kwijt en voel me super!

Met gezonde groet, Karin van dis 

 

Coca cola en lays aanklagen totdat ... 

10 weken geleden stond ik op het punt de “coca cola, lays” en de leverancier van onze bank aan te klagen toen er een fris groene witte flyer mijn huis in fladderde …

Na het lezen van deze flyer begreep ik al snel dat meedoen met de “kilo strijders” een grotere kans van slagen zou hebben dan alle “boosdoeners” aanklagen dus startte ik bij FitChris.

En wat een goede zet was dat! 10 weken verder en 5 kilo minder … Niks geen vreemde, niet te realiseren of vol te houden ingewikkelde dingen, maar gewoon bewust met je voeding omgaan en bewegen. Dat bewust met je voeding omgaan, leert christian je. Het bewegen moet je zelf doen, maar kun je ook bij FitChris doen.

Ik ben er nog niet, maar ik ben op de goede weg, dankzij mezelf (want uiteindelijk moet je het zelf doen), maar zeker dankzij FitChris !!!

Gr marleen 

In een gezond en fit lichaam met FitChris ...

Ik ben zelf altijd al sportief geweest, maar door een langdurige blessure en niet kunnen sporten nam mijn gewicht langzaam toe. Ik weet in principe de regels van op je voeding letten en hierbij sporten om af te vallen of om op gewicht te blijven. Toch lukte het mezelf niet om terug op de basis te komen. Ik ben daarom aan kilostrijders begonnen om een stok achter de deur te hebben. Mijn grens was bereikt, en het roer moest om. Gelukkig was mijn blessure weer aan de beterende hand mede door het versterken van mijn spieren in de sportzaal bij FitChris.

Het programma duurt 10 weken, en in deze weken wordt je uitstekend begeleid. Je krijgt een eigen map mee met hierin de basisprincipes. Iedere week heb je een weegmoment, en krijg je een nieuw weekmenu/gerecht en extra informatie over gezond afvallen. De voorbeeldmenu's zijn geen moeilijke gerechten, en er zaten echt heerlijke dingen bij. Iedere zondag krijg je een motivatie app die je een extra stimulans geeft om door te zetten waaraan je begonnen ben; een gezondere leefstijl! Ook als je met een vraag zit over voeding, kun je gewoon appen of mailen en krijg je gelijk antwoord. Tijdens deze 10 weken kun je ook gebruik maken van de bodyfitness en bootcamp lessen bij Fitchris. Deze zijn beide erg leuk en voor ieders niveau te doen of je nu ervaren sporter bent of niet.

Ik heb deze 10 weken als zeer prettig ervaren. Het belangrijkste van alles; Ik heb mijn doel bereikt! Ik ben 6,2 kg afgevallen, en ben hierbij zelfs 8,4 kg in vet afgevallen. Ik voel me weer heerlijk in mijn vel zitten, en ben blij dat ik me bij kilostrijders aangemeld heb. Thankx Chris..

Groetjes Marjolein

Deelneemster van "persoonlijke begeleiding” bij FitChris

“Begin april was ik op zoek naar een goede manier om kilo’s kwijt te raken en beter fysiek in mijn vel te zitten. Toevallig zag ik een poster van FitChris hangen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de combinatie van eetadvies, persoonlijke begeleiding en beweging sprak mij wel aan.

Nu 2,5 maand later, ben ik op 1 ons na 10 kilo afgevallen en heb ik een patroon van 5 dagen bewegen in de week opgebouwd.

Deze hele periode heb ik absoluut niet het idee gehad dat ik met een dieet bezig ben geweest. En zo wil ik het dus ook niet noemen. Ik heb mijn eetgewoontes veranderd en heb daarbij nooit een hongergevoel gehad! We hebben iedere week wat gewoontes aangepast en ben ik meer gaan bewegen. Dit vond ik absoluut geen straf, maar juist heerlijk om je wee fitter te voelen.

Na al heen wat afvalpogingen te hebben gedaan moet ik zeggen dat dit de beste manier voor mij was. Geen rare dingen gaan eten maar gewoon de schijf van 5 centraal zetten. En niet rigoureus maar alles met kleine stapjes. Ook de thema’s die wij iedere week bespraken opende op veel vlakken mijn ogen.

Dus wil je ook kilo’s kwijt en je fitter voelen dan is dit een absolute aanrader!!!”

Gr. Wencke Sonneveld

Deelnemer van de “Kilo Strijders”

‘Ik ben met de kilo strijders begonnen omdat ik minder dan één jaar 10 kilogram aangekomen was (emotie-eten, stress en de overgang).

Eerlijk gezegd ben ik er blind in gegaan en had als doel 8 kilo te willen afvallen. Samen met Christian hebben we besproken dat ik een fitter lichaam zou willen krijgen en om te beginnen 5 kilogram gewichtsverlies. Dit komt neer op 0,5 kg per week. Op deze manier is het veel makkelijker vol te houden. Na 10 weken voel ik me echt vele malen fitter en ben maar liefst bijna 7 kg afgevallen waarvan 6,5 kg lichaamsvet.

Doordat ik echt prima werd begeleid door de voorbeelden van de dagmenu’s, de online consulten, de wegingen, de stappen die ik iedere week moest maken, het motivatie-appje wat ik iedere zondag kreeg toegestuurd voelde het heel natuurlijk aan. Ik werd tot niets verplicht om te eten, Christian gaf steeds aan wat een gezondere keuze zou zijn. Iedere week kon ik per telefoon of per mail vragen kwijt als ik iets niets wist en hielp me daar heel erg goed bij.

Door de begeleiding ging het mij vrij makkelijk af en ben ik veel meer met plezier gaan bewegen, gevarieerder gaan eten en heb totaal geen honger meer.

Ik zou het echt iedereen aanraden.

Gr. Ina Oomen