FitChris     Brouwerijstraat 19     4751 JL Oud Gastel     Tel: 06-44747755     info@fitchris.nl

Online Begeleiding


Wil je graag zelf en in je eigen tijd werken aan een gezond eet en beweegpatroon, dan is het online afvalprogramma iets voor jou. Het onlineprogramma is geen standaard programma maar een persoonlijke e-coaching. De begeleiding wordt afgestemd op jouw specifieke knelpunten waardoor je stap voor stap kunt werken aan een gezonde leefstijl en een blijvend gezond gewicht.

Het online programma duurt tien weken en kost € 65,- euro.

Het online afvalprogramma (10 weken) is als volgt opgebouwd:

Na je aanmelding voor de online begeleiding ontvang je via de mail een rekening voor de online begeleiding. Nadat de betaling is ontvangen start het programma. Je kunt je aanmelden via de button “inschrijven gewichtsbegeleiding” bovenaan de site. Vergeet niet te vermelden dat je je aanmeldt voor online begeleiding. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@fitchris.nl

Week 1: intake

Ik stuur je per mail een intake formulier en een eetdagboek. Het eetdagboek vul je vijf dagen in en stuur je samen met het intake formulier naar me terug.

Week 2 : voedingsadvies

Je ontvangt per mail je persoonlijke voedings- en beweegadvies.  Daarbij ontvang je informatie over gezonde voeding en een gezond voorbeeld dagmenu met daarop allerlei variaties. Het dagmenu is aangepast aan jouw leefstijl en voldoet aan jouw voorkeuren ten aanzien van voeding. Met de bijgevoegde variatielijsten en recepten kun je zélf gezonde menu’s samenstellen.

Voldoende beweging hoort ook bij een gezonde leefstijl. Door te bewegen val je sneller af, blijf je op gewicht en krijg je meer energie. Ik adviseer een vorm van bewegen die bij je past, haalbaar en uitvoerbaar is.

Week 3 tm  10 : elke week een online vervolgconsult

De volgende weken hebben we elke week  e-mail contact. Ik vraag je dan je gewicht door te geven en stuur je een vragenlijst m.b.t. het gegeven voedings- en beweegadvies. Hierin geef je aan wat goed en minder goed is gegaan. Op basis hiervan geef ik adviezen en tips, en indien nodig wordt het voedingsadvies bijgesteld. Daarbij zal ik je zoveel mogelijk via de mail coachen, stimuleren en motiveren om je streefgewicht te behalen.

Elke week behandel ik een nieuw thema over voeding en beweging. En tijdens de begeleiding kun je onbeperkt vragen stellen per e-mail.

 

Ben je geïnteresseerd  in de online begeleiding meldt ja vandaag nog aan, of stuur een mailtje naar info@fitchris.nl